Lena Handén har varit de flesta killars trogna partner sedan de kom in i tonåren. Men, även om en klassisk handtralla kan få jobbet gjort är det inte alltid det bästa, eller det mest njutbara sättet att ta hand om sina djuriska behov.

Även om du spenderat flera år med att finslipa dina runk-tekniker kan det vara bra, och skönt, att variera dina rutiner lite och experimentera med nya sätt och skönare sätt att runka. Här har du några tips som garanterat kommer få dig att sträcka en skakig hand efter närmaste näsduk efter en explosiv utlösning.

Lösvaginor och fleshlights

De allra flesta har nog hört talas om Fleshlight. Under den första halva av 2010-talet marknadsfördes deras produkter aktivt i både sociala medier, TV och podcasts. Fleshlight har länge varit det självklara valet för killar som vill uppgradera sin egentid med något mer livsliknande och har, tack vare sin popularitet, hjälpt till att popularisera lösvaginan för den breda massan.

Idag finns ett enormt utbud av olika lösvaginor. Från billigare onanihylsor som du håller i handen, till avancerade attrapper med vibrator och handsfree funktionalitet. Är du intresserad av att snabbt få ut mer njutning av din egentid finns det garanterat en lösvagina som kommer få dig att komma. Dessutom finns de i ett stort omfång av olika prisklasser, så att du inte behöver lägga flera tusen kronor – bara för att inse att du föredrar ett besök från Lena Handén.

Erotiktips.se har skrivit en matnyttig recension av den, enligt deras redaktion, bästa lösvaginan på marknaden.

Penisvibratorer – En ny favorit

Vibratorer för kvinnor har nog alla hört talas om, men det är nog inte lika många som visste att det faktiskt finns vibratorer som är speciellt utformade för att stimulera penisen. En penisvibrator är, precis som det låter, en vibrator som är utformad för att stimulera hela, eller delar av, din penis och frambringa otroligt kraftfulla orgasmer.

Självklart kan även killar köpa hem en massagestav och trycka den mot könet och många killar har säkert redan provat på denna typ av stimulans, på något sätt, tidigare (jag har hört att dualshock 4 handkontrollen ska vara en gudagåva). Men dessa produkter kan knappast mäta sig mot alla de fördelar som en man får av en riktig penisvibrator.

Med räfflade insidor, uppvärmande effekt och vibrationer som simulerar känslan av en avsugning kan du knappast jämföra en vanlig massagestav med en heltäckande penisvibrator.

Det bästa av två världar

För dig som vill maximera din njutning finns det även lösvaginor med inbyggd vibrator. Dessa otroliga produkter simulerar samlag samtidigt som den inbyggda vibratorn stimulerar hela din penis och ollon. Letar du efter ett enkelt sätt att bygga upp din prestanda i sängen? Då kan vi verkligen rekommendera att du provar en kombinerad penisvibrator och lösvagina. Efter ett par sessioner med dessa dyrgripar kommer du garanterat att bli en bättre och mer långvarig älskare.

Handjob strokers

En handjob stroker är, tekniskt sett, en typ av lösvagina. Skillnaden är att en stroker oftast är lite kortare och primärt är till för att stimulera mannens ollon. Dessa produkter fungerar lika bra att använda själva som med en partner och är ett enkelt sätt för dig som älskar att ge handtrallor att ge din manliga partner den bästa orgasmen de någonsin fått uppleva.

Strokers finns i många olika varianter, färger och storlekar. Eftersom de oftast är lite mindre, och inte ser ut som en realistisk vagina, är det också aningen mer diskreta än en hel lösvagina.

Butt stuff – det är dags att ta steget

Sugen på att prova något nytt? Känner du dig våghalsig? Varför inte prova på lite prostatastimulans? De flesta har hört talas om g-punkten, men desto färre har hört talas om den manliga p-punkten. Att stimulera prostatan innan, under och efter utlösning – sägs vara ett bombsäkert sätt att få uppleva de mest intensiva orgasmerna som en man kan uppnå.