Ett hetare och mer tillfredsställande sexliv finns det ingen som skulle tacka nej till. Alla älskar att njuta, speciellt om vi får chansen att göra det med någon vi älskar. Därför är det också självklart att man vill ta sin kärleksfulla njutning till nästa nivå, när det är möjligt.

Tyvärr finns det fortfarande en hel del människor som hellre stoppar i sig tvivelaktiga och (oftast) ineffektiva potenshöjande medel, eller inhandlar en dyr bok med avancerade sexställningar som ingen normalt böjlig person skulle kunna tänka sig utöva. Men, tro mig, det finns ett enklare sätt att uppnå mer njutning med din partner och det är att integrera sexleksaker för par i ert gemensamma sexliv.

Parvibratorer gör sexet skönare för er båda

En parvibrator är en typ av vibrator som används under samlag och stimulerar båda parterna under samlagets gång. Begreppet ”parvibrator” är ett paraplybegrepp som innefattar allt från samlagsvibratorer till vibrerande penisringar.

Idag finns det ett enormt utbud av olika parvibratorer som kan stimulera både kvinnor och män på nya och mer intensiva sätt än någonsin förut. Varför inte prova på en intern vibrator som både stimulerar kvinnans G-punkt och mannens penis samtidigt? Eller så kan ni prova på en vibrerande penisring med kittlare som fungerar som fungerar lika effektivt vid vaginalt sex som vid analsex.

Låt fantasin, och era preferenser, sätta gränserna! Investera i en härligt stimulerande parvibrator idag och ta ert sexliv till nästa nivå.

Fingervibratorer och strokers

För vårt nästa tips har vi klumpat ihop två, ganska olika, typer av produkter. En fingervibrator är en vibrator som kan fästas vid dina fingrar och sedan användas för att stimulera din partner – eller dig själv. Eftersom fingervibratorer ofta är lite mindre kan de enkelt komma åt alla speciella punkter både på och i kroppen.

En ”stroker” är en sorts masturbator eller lösvagina med lite mindre hölje som primärt är till för att stimulera mannens penis. Till skillnad från en klassisk lösvagina är en stroker oftast utformad för att endast stimulera mannens ollon och har ofta väldigt djupa räfflor och knottror längs hela höljet. För dig som älskar att få, eller ge, en härlig handtralla kan en stroker vara ett enkelt sätt att ta din, eller din partners, njutning till oanade höjder. Glöm inte använda rikligt med glidmedel för en ännu mer intensiv upplevelse.

Fjärrstyrda sexleksaker

Med en fjärrstyrd sexleksak kan du låta din partner ta kontroll över din njutning, även om ni inte befinner er på samma geografiska plats. Det finns otroligt många olika typer av fjärrstyrda sexleksaker att välja mellan så du kommer garanterat att kunna hitta något som passar dig och ditt förhållande. Är du något av en exhibitionist? Då kanske en trosvibrator faller dig i smaken! Vill du dela en intim stund med din partner? Varför inte prova på Lovense fjärrstyrda sexleksaker för honom och henne som låter dig har långdistans-sex med din partner via Wi-fi?

Några exempel på fjärrstyrda sexleksaker:

  • Trosvibratorer
  • Fjärrstyrda analpluggar
  • Fjärrstyrda lösvaginor / penisvibratorer